IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Ханкс се връща в Австралия, където се зарази с коронавирус

14 септември 2020 09 00

Снимките на биографичния филм за Елвис Пресли продължават

Снимка: БГНЕС

Шест месеца, след като даде положителен резултат за коронавирус, Том Ханкс се връща в Австралия, където се зарази с болестта.

В сряда, 9 септември, режисьорът Баз Лухрам потвърди, че носителят на „Оскар“ се е завърнал в Куинсланд, за да продължи снимките на биографичния филм за Елвис Пресли. В интервю пред Variety Лухрам споделя, че е изключителна привилегия, че Том Ханкс продължава работа, въпреки нестихващата пандемия от коронавирус. Към актьорския състав се присъединява и Остин Бътлър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

„Както би казал Елвис: Завръщаме се към работата“, казва режисьорът пред изданието. Той допълва, че Куинсланд изцяло подкрепя филма и предоставя най-добрите условия за снимане. Баз благодари на местната управа и на здравните власти, които се грижат за целия екип и са готови да помогнат във всеки един момент. В момента Ханкс е поставен под двуседмична карантина, след което ще се завърне на снимачната площадка.

Именно в Австралия Том и съпругата му Рита Уилсън се заразиха с коронавирус. Те потвърдиха диагнозата си през март и заявиха, че са поставени под карантина в Австралия и се лекуват с помощта на местните лекари. Миналия месец двойката най-накрая се завърна в Лос Анджелис, след като се възстанови напълно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Ханкс и Уилсън се включиха в даряването на кръвна плазма, която може да помогне при лечението на други пациенти, заразени с коронавирус. 64-годишният актьор непрестанно говори за важността от носенето на маски и моли всички свои фенове да спазват разпоредбите на правителството, да пазят дистанция и да си мият ръцете. „Ако отказвате да правите това, засрамете се“. 

Засега биографичният филм за Елвис Пресли няма заглавие и премиерна дата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари