IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След три брака Дрю Баримор реши повече да не се омъжва

14 септември 2020 10 50

За първи път актрисата става съпруга едва на 19 години

Снимка: БГНЕС

Не е лесно да имаш дълготрайна връзка в Холивуд. До този извод е стигнала и актрисата Дрю Баримор. След три брака 45-годишната звезда реши да се откаже завинаги от семейния живот.

Тя коментира решението си в ново интервю, когато популяризира предстоящото си токшоу. За първи път Дрю Баримор се омъжва на 19-годишна възраст (1994 г.) за собственика на бар в Лос Анджелис, но два месеца по-късно подава молба за развод. Вторият ѝ брак с актьора Том Грийн продължи малко повече от година.

Третият и последен брак на звездата беше най-успешният. Семейният живот на Дрю и артконсултанта Уил Копелман продължи четири години, сега бившите съпрузи отглеждат заедно две дъщери – 7-годишната Олив и 6-годишната Франки.

„Никога повече. Никога, никога, никога. Никога повече няма да се омъжа! – каза Баримор в интервю за списание People. Не искам вече да бъда свързана с никого по този начин. Разделяш се и продължаваш напред. Развеждате се – и тук всичко е различно.“

Все пак Баримор допълва, че това не означава, че не иска да излиза с някого, особено когато децата ѝ заминат за колежа.

„Отворена съм за това, но не съм нащрек. В живота ми вече има толкова много любов – продължи актрисата. „Аз съм безнадежден романтик и всеки на тази планета има нужда от любов... Опитах се. Ходих на няколко срещи. Много хора просто ме игнорираха. Веднъж в уреченото време той просто написа: „Не, просто не мога“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари