IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пол Уокър с трогателен пост за рождения ден на баща си

18 септември 2020 10 40

Актьорът щеше да навърши 47 години

Снимка: БГНЕС

Медоу Уокър почете паметта на известния си баща по специален начин.

21-годишното момиче използва социалните мрежи, за да публикува трогателен пост за починалия Пол Уокър. Звездата от „Бързи и яростни“ щеше да навърши 47 години на 12 септември. 

„Моментът, в който осъзнах, че сме близнаци. Честит рожден ден на най-красивата душа“, написа Медоу в Instagram. Тя също така публикува снимка от миналото, на която се вижда как е седнала в скута на Пол. Това обаче не беше единственият начин, по който момичето почете паметта на баща си. Тя обяви, че започва годишното си предизвикателство, в което кара феновете си да правят добро.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Тази година Уокър се фокусира върху приятелството и начина, по който се отнасяме към него. „Моите приятели са моето семейство. Кажете на вашите приятели, че ги обичате и им благодарете, че ви подкрепят в трудни моменти“. Като част от предизвикателството, Медоу номинира колегите на баща си – Вин Дизел, Джордана Бустър и Натали Емануел. Те също ще трябва да изкажат благодарност и да покажат любовта си към своите приятели.

Дъщерята на Пол Уокър продължава да почита паметта на баща си чрез различни снимки в социалните мрежи. По-рано през годината тя публикува видео, на което изненадва актьора за рождения му ден. „Никога не мислех, че ще ви покажа това. Но сега чувствам, че е правилното време. Бъдете добри. Обичам ви. Пазете се“, написа тогава Медоу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Изминаха почти седем години от смъртта на Пол Уокър. През 2013 година беше съобщено, че звездата е загинал в автомобилна катастрофа, след като се е прибирал от благотворителна вечер. С него е бил и приятелят му Роджър Родас, който е бил зад волана и също е загинал. Според официалните документи, причината за смъртта е несъобразена скорост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари