IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Карди Би със собствен Instagram

21 септември 2020 14 40

Певицата ще изкарва пари чрез него

БГНЕС

Дъщерята на Карди Би, която е само на две години, вече има свой собствен Instagram. Това обяви самата рапърка в социалната мрежа, като изтъкна, че само за 15 часа той има над 580 000 последователи. Чрез него тя смята да си докарва допълнителни доходи. 

Изпълнителката много често качва свои общи снимки с малката Кълчър Киари. Понякога и двете са с едни и същи маркови дрехи и аксесоари. След като тя бе разкритикувана за пореден път, че детето ѝ е облечено с прекалено скъпи марки, тя реши да използва вниманието към момиченцето, рекламирайки различни брандове чрез него. 

По думите на Карди, в профила на детето тя ще качва много „страхотни бебешки неща“, полезни за майките като нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib) на

„Харесва ми всичко розово... Разглезена съм... Тази страница се управлява от моята мама Карди Би“, пише в описанието на профила на момиченцето на певицата. 

На първата снимка в профила на детето, то е с карирана поличка, бяла блузка и розова жилетка, а в ръцете си държи кожена раничка на Louis Vuitton. 

Друга публикация на Кълчър показва нейния розов аутфит и този на майка ѝ, избран за една от техните разходки из магазините. И двете са с маркови чанти, които носят на ръце. 

Наскоро Карди Би обяви, че се развежда с рапъра Offset, от когото е момиченцето. Двамата се венчаха тайно през 2017 г., а дъщеричката им се роди година по-късно. Малко след появата ѝ двамата бяха разделени, но след това отново се събраха. 

Карди Би и Офсет се ожениха тайно през 2017 г. Дъщеря им Кълчър се роди през 2018 г. Бракът им е бурен, белязан от слухове за изневери. През 2018 г. Карди Би съобщи, че с Офсет са се разделили, но скоро след това отново се събраха.

В момента новата песен на певицата – „WAP“, оглавява класацията на „Билборд“ за сингли за трета поредна седмица. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари