IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщеричката на Криско стана на една година

23 септември 2020 15 00

Рапърът я показа в ново видео

Pixabay

Дъщеричката на Криско – Амая, стана на една годинка. По този повод рапърът и приятелката му Цветелина Петрова събраха приятели на тематично парти в столицата. 

За повода момиченцето и неговата майка са с рокли в един и същи цвят – зелен, а около тях има украса от множество балони. 

Певецът и неговата любима избягват да показват детето в социалните мрежи и общественото пространство. Дори след като се роди, те криеха неговия пол и името в тайна за известно време. 

Наскоро Криско показа колко е пораснало детето му, като го снима в близък план. Малко преди рождения ден, той качи видео в Instagram, в което прави клекове със сладката Амая на рамене. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats) на

„Много сладко малко човече“, „От цялата тази работа малката принцеса е най-щастлива“, „Е, това е истински баща“, пишат последователите на изпълнителя. 

Преди няколко месеца Криско доказа колко държи на половинката си Цвети и своето дете, като написа песента „Благодаря ти“. В нея той за първи път снима Амая. 

„Когато имаш спокойна сила и топла категоричност, се получават красиви творения“, написа тогава гордата майка, споделяйки клипа. 

Като много други известни двойки, Криско и Цветелина не качват много снимки на момиченцето си в лице, но го използват за рекламирането на най-различни продукти в социалните мрежи, показвайки го в гръб.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats) на

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари