IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова и Благой Георгиев кръстиха сина си

5 октомври 2020 14 50

За първи път показаха момченцето в лице

Pixabay

Златка Райкова и Благой Георгиев кръстиха сина си. След като спазиха традиционния християнски ритуал, двамата за първи път показаха момченцето в лице. 

„Свето кръщене Благой Георгиев. Обичам те, Маци“, написа Джизъса и качи снимки в социалните мрежи, като благодари на кръстниците, като ги нарече „духовни водачи“. 

На кадрите се вижда, че най-малкият син на футболиста е с малка опашка на главата, подобна на тази, която баща му носеше преди години. Детето е облечено с тъмносин официален костюм. 

„Светото кръщение на Благой“... Незабравим празник, който ме изпълни с доброта. Само истински приятели“, коментира от своя страна Райкова, която също се похвали със снимки от кръщенето на детето. 

За повода Златка е избрала рокля тип „Прегърни ме“ в цвят шампанско и огромна златна огърлица.  

„Честито да ни е християнчето Благой. С тати и бате и кака много го обичаме“, пише на една от снимките в Instagram. На нея се вижда, че на празника са присъствали и две от по-големите деца на футболиста – усмихнатите Йоана и Давид, които са от брака на спортиста с гимнастичката Христина Витанова.

Много приятели на семейството ги поздравиха по случай кръщенето. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Алелуя ( преди 3 години )