IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова с погача за малкия Благой

12 ноември 2019 08 50

Плеймейтката се похвали в социалните мрежи

Снимка: Instagram

Златка Райкова спази обичая и направи погача на своя първороден син Благой-младши. Плеймейтката роди в началото на октомври и не пропуска да покаже на феновете си как расте синът ѝ. Все още обаче Райкова не показва лицето на момченцето, за да запази личното му пространство.

Сега тя отново се похвали в социалните мрежи и показа как изпълнява женския ритуал „Погача на бебето“, който се прави на 40-тия ден от раждането на детето. Традицията повелява на събитието да присъстват само най-близките жени на майката и семейството. Хубаво е жените да са раждали или бременни, за да се превърнат в орисници на новороденото.

Бащата на бебето Благой Георгиев не присъстваше на ритуала, тъй като на мъжете е забранено да бъдат в къщата заедно с жените. Той и Златка Райкова са заедно повече от година, а в края на 2018-а обявиха, че са сгодени. 

Благой-младши е четвърто дете за футболиста. Той има две деца от бившата гимнастичка Христина Витанова, както и още един син от бившата си съпруга Есмер Омерова. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари