IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златка Райкова – стилна мама

21 октомври 2019 17 40

Плеймейтката показва страхотна фигура

Снимка: Instagram

Руса коса, черна рокля и високи токчета. Така може да видите Златка Райкова, която радостно бута количката на първородния си син Благой. Плеймейтката роди в началото на месеца, но изглежда, че бързо е влязла отново във форма.

Половинката на футболиста Благой Георгиев, споделя, че детската количка е „любимото возило на Благой-младши“, а себе си описва само с една дума – стил. Феновете бързо забелязаха не само стройното тяло на Златка, но и новия цвят на косата.

До неотдавна плеймейтката се подвизаваше в отбора на брюнетките, но отскоро се е върнала към любимото си русо. Много от почитателите ѝ споделят, че така повече ѝ отива и трябва да се придържа към този цвят. Други пък сипят комплименти за добрата ѝ фигура, а трети се чудят кога точно ще видят и лицето на малкия Благой.

Златка Райкова и Благой Георгиев са заедно повече от година, а в края на 2018-а признаха, че са сгодени. Очакваше се сватба, но преди това на бял свят се появи първото им общо дете. 

И докато едни чакат дата за сватбата, други се чудят дали двойката планира да има още общи наследници. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари