IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Кевин Харт показа новородената си дъщеря

8 октомври 2020 08 40

Енико Харт роди преди няколко дни

Снимка: БГНЕС

Запознайте се с Каори Маи!

5 дни, след като обяви, че е родила второто си дете, Енико Харт официално представи дъщеря си пред света. Съпругата на Кевин Харт сподели снимка в социалните мрежи, с която за първи път показа лицето на най-малкия член на семейството. 

На снимката майката се усмихва широко докато гледа към дъщеричката си, която е завита в одеяло, носи бяло уонзи и бели ръкавички. „Когато сърцето ти живее извън тялото“, пише Енико и добавя, че момиченцето е всичко, за което си е мечтала. Съпругата на Кевин Харт завърши с това, че Каори е нейната светлина. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EH? (@enikohart) on

На 29 септември стана ясно, че семейството на Кевин и Енико Харт се е увеличило с още един член. Актьорът и съпругата му съобщиха, че дъщеря им се е родила, споделяйки фраза в лилаво. „Подготвяхме се 9 месеца, за да се влюбим завинаги“, пише в социалните мрежи. Енико добави, че се чувства благодарна и благословена. 

След като официално представи Каори, г-жа Харт сподели още една снимка. Този път на нея присъстваха всички деца на Кевин Харт. Актьорът има общо четири – син Кензо Харт от този си брак, както и син Хенрикс и дъщеря Хевън от брака си с Торей Харт. Всички малчугани са събрани на дивана, а Хевън държи сестричката си в ръце. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EH? (@enikohart) on

„Сърцата ни са пълни“, гласи описанието под снимката. Засега Кевин Харт не е споделил нищо за новородената си дъщеричка, но феновете са доволни и от публикациите на Енико. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари