IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лени Кравиц разкри как свалил Лиза Бонет

8 октомври 2020 09 00

Направил ѝ комплимент за косата

Снимка: БГНЕС

Когато Лени Кравиц се запознава с Лиза Бонет, той е сгоден. На 21 години певецът вече е предложил брак на дъщерята на богат бизнесмен от Хонконг. Но след като вижда снимка на Лиза, той казва пред приятел: „Ето за тази жена ще се оженя“. Това разказа самият той в шоуто „The Cosby Show“, коментирайки издаването на мемоарите си „Let Love Rule.“

56-годишният певец добави, че той не е бил хич креативен в свалките и когато най-накрая видял Бонет зад кулисите на един концерт, ѝ казал: „Харесвам косата ти“.

„Беше глупава реплика, една от най-лошите в историята на свалките“, категоричен бе той.

И все пак явно е спечелил вниманието на Лиза, с която станали просто приятели. Все пак той бил сгоден. Годеницата му обаче забелязала колко е обсебен от Бонет и двамата развалили годежа.

Най-накрая една вечер той останал насаме в едно студио с Бонет и тя попитала за тоалетната. Докато ѝ я показвал, тя се спънала и буквално паднала в ръцете му.

„В един момент всичко се промени. Започнахме да се целуваме. В нощта, в която се преместих у Лиза, съдбата се намеси. С всеки следващ час, любовта ни цъфтеше“, разказа Лени.

Носителят на „Грами“ не пропусна да разкаже и колко романтично е зачената дъщеря им Зои на скрит плаж на Бахамите.

„Не ни трябваше нищо. Не ни трябваха дрехи. Къпехме се в океана и правихме любов“, спомни си той.

Двойката се венча тайно в Лас Вегас на 20-ия рожден ден на Лиза през 1987 и се разведе през 1993.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари