IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бийбър: Сърцето ми е там, където е съпругата ми

7 октомври 2020 14 50

Джъсти и Хейли разгорещиха страстите от корицата на Vogue

Снимка: BGNES

Джъстин и Хейли Бийбър отпразнуваха годишнината си с най-интимната си корица досега за октомврийския брой на италианския Vogue. Звездите позират в страстна поза на легло, като певецът е по панталони, а изгората му е в секси черна прилепнала рокля и го е обгърнала с крака. На корицата освен интимната снимка е и цитат от Бийбър, който би разтопил всяко женско сърце, а именно: „Сърцето ми е там, където е съпругата ми“.

Двойката се венча през септември 2018 г. след като в продължение на години се събираха и разделяха. По време на интервюто 23-годишният модел сподели интересни неща за личния им живот, сред които и първоначалния ѝ страх да афишира връзката си пред света.

„За мен беше трудно да се науча да бъда във връзка като тази, пред очите на целия свят. Но идва време, в което трябва да прегърнеш реалността и да приемеш какъв си. Осъзнах, че това е битка, която продължава дълго време и която вместо да те защитава, те изтощава. И няма нищо, което да криеш“, обясни хубавицата.

Тя издаде още, че в началото ѝ е било трудно дори да целуне Джъстин на публично място. Моделът разкри, че много хора още приемат нея и половинката ѝ като „вечните тийнейджъри“, а не като женена двойка, която „се чувства комфортно със своята сексуалност“.

Що се касае до децата, г-жа Бийбър коментира: „Странното е, че винаги съм искала да имам деца рано, но сега като съм омъжена, не бързам“. Причината е, че тя е доста заета с проекти и е амбициозна да се реализира в работен план.

Хейли бе категорична, че Джъстин не е бунтарят, който всички познават, а е доста „зрял“ и променен. Тя също твърди, че има съвсем сериозно отношение към брака и ролята ѝ на съпруга и щастието на мъжа и са много по-важни от това какво мислят хората. По тази причина тя не обръща внимание на тези, които не приемат брака ѝ и не вярват в него.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари