fallback

Кели Роуланд е бременна за втори път

08 October 2020 10:40

Изпълнителката сподели новината чрез новата си фотосесия

Кели Роуланд обяви щастлива новина. Изпълнителката застана на корицата на списание Women's Health, където разкри, че очаква второто си дете. Звездата вече има един син – 5-годишния Тайтън, от брака си с Тим Уидърспун.

„Мислехме го от дълго време и след това дойде пандемията и решихме да пробваме“, казва 39-годишната Роуланд. Тя признава, че забременяването е станало веднага и без никакви проблеми. Очаква се бебето да се появи по-късно през годината, а изпълнителката казва, че се е двоумяла дали да сподели новината със света. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on Oct 7, 2020 at 5:05am PDT

Тя казва, че е искала да остави хората в САЩ да се фокусират върху здравната и политическа криза, а не да привлича вниманието към себе си. „Но все пак искаш да напомниш на хората, че животът е важен“. През февруари Роуланд ще навърши 40 години и затова отделя огромно внимание на здравето и начина си на живот. 

Кели признава, че през първите три месеца на бременността се е чувствала изключително уморена и затова е почивала повече от обикновено. Казва, че се е притеснявала дали феновете ѝ няма да се разсърдят, че не е пуснала нова музика, но е решила да се фокусира върху здравето на бебето, след което да мисли за кариерата си. 

Сега изпълнителката, която води стриктен здравословен начин на живот, си позволява да похапне малко шоколад и фъстъчено масло. Към тях добавя и четири литра вода на ден. Що се отнася до упражненията, които прави през този период, Роуланд се отдава на йога, дълги разходки и разтягания, които са ѝ препоръчани от професионалист. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on Oct 3, 2020 at 10:00pm PDT

Звездата споделя и това, че дълго е мислела върху въпроса по отглеждането на две чернокожи деца в САЩ. В момента в страната продължават протестите за равенство между расите, организирани от организацията „Black Lives Matter“. Роуланд е оптимист, че светът ще се промени и децата ѝ ще израснат в по-добра среда.

Миналата година тя сподели пред People, че сега не е времето за бебе, но пък синът ѝ постоянно питал за братче или сестриче. Тайтън искрено се надява да си има по-малък брат, но засега Роуланд не споделя пола на бебето. 

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
бебе бременност майка Кели Роуланд изпълнителка
0 коментара
fallback