IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Трейнър е бременна с първото си дете

12 октомври 2020 10 50

Изпълнителката и Дарил Сабара се ожениха през 2018 година

Снимка: БГНЕС

Честито на Меган Трейнър и Дарил Сабара!

В сряда, 7 октомври, двамата съобщиха, че очакват първото си дете. Съпрузите участваха в шоуто „Today“, където разкриха щастливата новина. „Много съм добре, както виждате. При нас вече е Коледа. Но има още едно ново нещо, което искам да ви кажа и сърцето ми ще изскочи от гърдите“, казва Трейнър по време на интервюто. Тогава към нея се присъединява и Дарил, за да обяви, че двамата скоро ще станат родители.

Меган добави, че е чакала този момент много дълго време, а мечтата ѝ за огромно семейство започва да се сбъдва. А за онези, които не са успели да гледат интервюто в предаването „Today“, Трейнър сподели и снимка от ултразвука, на която много добре се вижда фигурата на бебето. „Всички знаете колко много исках това. С Дарил Сабара нямаме търпение да се запознаем с този малък ангел рано следващата година“, пише звездата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Trainor (@meghan_trainor) on

Бъдещите родители се ожениха през декември 2018 година на интимна церемония в задния си двор. Срещат се за първи път две години по-рано, благодарение на общата им приятелка Клоуи Грей Морец. Още в началото и Трейнър, и Сабара са знаели, че това е човекът за тях. „Веднага, когато влезе в стаята, знаех. Тя е жената“, казва Дарил.

Актьорът, познат от поредицата „Деца шпиони“, и носителката на „Грами“ винаги са говорили открито за желанието да създадат семейство. Трейнър беше готова за деца още преди сватбата и заяви, че няма търпение да бъде майка. „И двамата постоянно гледаме клипчета за млади родители и се учим от тях“, казва тя пред People. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daryl Sabara (@darylsabara) on

През януари тази година стана ясно, че със Сабара живеят в къща, в която са настанени и двамата ѝ братя. Това обаче по никакъв начин не пречи на семейния живот. Тогава тя сподели, че ще започнат опитите за бебе, когато приключи турнето ѝ „Treat Myself“. Музикалната обиколка приключи по-рано от очакваното заради пандемията от коронавирус. Това явно по никакъв начин не е натъжило Трейнър, тъй като тя най-накрая е имала време да създаде мечтаното си семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари