IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън увеличи семейството си

13 октомври 2020 10 40

Актрисата се похвали с ново кученце

Снимка: БГНЕС

Дженифър Анистън увеличи семейството си с още един член. 

Звездата от „Приятели“ се похвали, че е осиновила поредното кученце. Тя сподели снимка в социалните мрежи и запозна последователите си с лорд Честърфилд. На видеото кученцето беше заспало, държейки кокал в устата си. Анистън призна, че домашният любимец веднага е спечелил сърцето ѝ и е нямало друг вариант, освен да го прибере.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Честърфилд идва от приют за животни, който актрисата поздрави за невероятната работа, която върши. „Благодарна съм, че се грижите по прекрасен начин за тях и им намирате дом“, добавя Джен. Това е трето куче за звездата. Тя е стопанка на Kлайд, който е порода шнауцер, както и на Софи – бял питбул.

През април Анистън сподели снимка на двете си кучета, които удобно спяха на дивана ѝ. От описанието личеше, че животните са били изморени от дългата разходка, на която актрисата ги е извела. По време на карантината Дженифър излизаше единствено, за да разведе кучетата и отново се прибираше у дома, спазвайки карантинните мерки, наложени заради коронавируса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Звездата имаше и бяла немска овчарка на име Доли, когато живееше заедно с бившия си съпруг Джъстин Теру. За съжаление, домашният любимец почина през юли 2019 година. През декември Анистън сподели, че е изключително близо до осиновяването на ново куче. Тя призна, че приятелката ѝ Елън Дедженеръс постоянно ѝ праща снимки от приюти, с които я подканя да спаси още един четириног приятел. 

„И между другото, ако можех да имам лама, прасе, алпака, кози или овце, щях да си взема“, казва Джен. Добавя, че засега се въздържа от създаването на собствена зоологическа градина, защото няма да има време да се грижи за всички животни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари