IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Мислех да се откажа от актьорството

4 октомври 2020 21 00

Причината била незавършен проект

Снимка: БГНЕС

След 30 години в Холивуд, Дженифър Анистън е обмисляла възможността да се откаже от бизнеса.

Актрисата, чиято звезда изгря с ролята на Рейчъл Грийн в сериала „Приятели“ и скоро се показа и като водещата Алекс Леви в „Сутрешно шоу“, е номинирана няколко пъти за награди „Еми“ и „Златен глобус“ и е носителка на множество други статуетки. Всичко това обаче можеше и да не бъде реалност. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

В последния епизод от подкаста „Smartless“, воден от Джейсън Бейтман, Шон Хайс и Уил Арнет, Анистън споделя за проект, който за малко не я е извадил от индустрията. Водещите питат актрисата кога е била най-близо до отказване от актьорството и тя отговаря, че през последните две години тази мисъл често е преминавала през ума ѝ. 

Звездата признава, че е обмисляла подобно решение преди да започне работа по „Сутрешно шоу“. Причината била незавършен проект, който напълно е изтощил силите ѝ. „Вече не знаех дали това е нещото, което ме интересува“, споделя Анистън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Като алтернатива на сегашната ѝ работа, актрисата е мислела да започне да се занимава с интериорен дизайн. „Обичам го. Това е моята комфортна зона“, признава тя. Ако все пак някога Дженифър се оттегли от бизнеса, има няколко роли, за които ще си спомня с усмивка. 

„Разбира се, обичам „Приятели“. Това няма нужда да се обсъжда, номер 1 е в списъка ми“. Добавя, че винаги се е наслаждавала на работата си с Адам Сандлър. Двамата участват във филмите „Just Go With It“ и „Murder Mystery“, а съвсем скоро ще се появи и още един техен общ проект. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Що се отнася до филмите, най-любим ѝ е „Cake“, излязъл през 2014 година. „Това беше невероятно преживяване. Направих всичко, от което се страхувах като актьор и разбрах, че ме бива в доста неща“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари