IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън за славата и 20-годишната й терапия

21 август 2020 10 50

Актрисата споделя за ролята си в „The Morning Show“

Снимка: БГНЕС

Мнозина се стремят към славата, но когато тя дойде, се оказва че изобщо не е лесно да се живее с нея. Това разказва и звездата от „Приятели” Дженифър Анистън.

В ново интервю 51-годишната актриса говори откровено за героинята си Алекс Леви в „The Morning Show“ и призна, че ролята на националната звезда, под контрола на обществеността, й се струва болезнено позната. 

През 90-те Дженифър Анистън стана част от култовия телевизионен сериал „Приятели“  и оттогава не се нуждае от представяне. „The Morning Show“ беше 20 години терапия, която се вписваше в 10 епизода. Имаше моменти, когато четях на сцената и  чувствах как свалям планина от раменете си, каза Джен пред Los Angeles Times. - Беше катарзис, да. Беше ми интересно да гледам как винаги се опитвах да бъда добре, казах си: „Всичко е наред, знаеш ли, всичко е в нормалните граници“ и тогава преживях нервни сривове. За да го видя като актьор и да го призная, не можех да се преструвам, че вече не съществува. "

Дженифър навлиза в детайли в образа в новия си проект: „Имаше моменти - не на това ниво на истерия, но имаше моменти, когато си мислех:„ По дяволите, не искам да ходя там “,„ не искам да излизам на червения килим “,„ не искам да ме гледат, всички ще говорят за мен и ме съдят "... Всичко е истинско", добави Анистън, припомняйки момента, в който героинята й се опитва да не плаче, за да не съсипе грима си.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Los Angeles Times (@latimes) on

За ролята си на Алекс Леви Дженифър спечели наградите SAG и получи номинация за Еми, която ще бъде представена на 20 септември. 
„The Morning Show“ беше подновен за втори сезон, но поради пандемията от коронавирус, датата на снимките все още не е известна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари