IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би потвърди събирането си с Offset

19 октомври 2020 11 00

Това стана след изтичането на интимни снимки

Снимка: БГНЕС

След като стана ясно, че Карди Би е подала молба за развод с Offset, рапърът не спря да привлича вниманието ѝ като за рождения ѝ ден ѝ направи няколко скъпи подаръка. Явно те са трогнали певицата и 28-годишната звезда „без да иска“ публикува в своята история в социалните мрежи пикантно селфи, на което се виждат гърдите ѝ от категорията 18+. 

Карди Би бързо се усети и изтри снимката от социалната мрежа, но беше твърде късно: проницателните потребители на Instagram успяха да я „спасят“. На следващия ден звездата се втурна да обяснява случилото се и пропусна, че по това време се е радвала на компанията на съпруга си, който скоро би трябвало да е бившия ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

„Аз съм в проклетото легло, нали? И казвам на Offset...“ – започна Карди, очертавайки ситуацията. „Правя тази проклета снимка, след това щраквам и виждам как се зарежда и съм като „О, Боже! О, Боже, Offset!“

Изпълнителката изключила телефона с надеждата, че изтеглянето ще бъде прекъснато, но не станало така. Карди Би помолила съпруга си да провери дали снимката е публикувана и той ѝ съобщил новината.

„По времето, когато включих телефона и изтрих всичко, всички го видяха и дори майка му. Те са били из целия интернет – продължи Карди. – Около 30 минути бях ядосана, но после не ми пукаше. Едно време постоянно показвах гърдите си, защото бях стриптийзьорка. В ада! Всички видяха гърдите ми“.

Карди Би и Offset са в центъра на бракоразводното производство, но очевидно техният роман никога не е бил напът да приключи.
Двамата явно са оправили отношенията си през уикенда, когато бяха забелязани да се целуват в Лас Вегас на рождения ден на рап звездата. Някои фенове на двойката вярват, че раздялата е просто пиар каскада.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари