IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон празнува рожден ден с гаджето в Австралия

19 октомври 2020 14 50

„Връзката им е доста сериозна“, казва източник

Снимка: БГНЕС

Зак Ефрон празнува своя 33-и рожден ден!

В неделя актьорът отбеляза важния ден с най-важния човек – приятелката си Ванеса Валдарес. Двамата бяха в Австралия, където събраха звездна група за едно страхотно парти. Към тях се присъединиха Крис и Лиъм Хемсуърт, баща им Крейг, тенисистът Пат Рафтър и още известни имена. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

„Зак и Ванеса са много щастливи. Те празнуваха рождения му ден с приятели преди няколко дни. Връзката им е много сериозна. Ванеса вече живее със Зак“, казва източник пред списание People. Миналия месец актьорът беше забелязан да обядва с приятелката си на плажа в Австралия. Тогава източник каза, че двамата са се запознали през юни и оттогава са неразделни.

Валдарес е била модел на няколко австралийски модни компании, включително „Love St.“, „Of the Sun“ и „RVCA“. Тя също така обича да кара сърф и често споделя свои снимки сред природата. Явно това я е свързало с Ефрон, който също не си стои дълго време вкъщи. Преди това актьорът беше свързван със Сара Бро, но до официално потвърждение на връзката така и не се стигна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron Fanpage (@xzacefronz) on

В момента звездата е наел къща на плажа, но силно се оглежда за имот в Байрън Бей и смята да остане в Австралия за постоянно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари