IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон с нова половинка. Коя е тя?

10 септември 2020 09 00

Ето 5 неща, които открихме за гаджето на звездата

БГНЕС

По всичко личи, че Зак Ефрон вече е готов за нова връзка. След като обикаля различни интересни места, за да снима предаването си и взе решението да се премести в Австралия, той бе забелязан в компанията на модела Ванеса Валадарес. А по езика на тялото на двамата можем да съдим, че те не са просто приятели. 

„Може да се каже, че се забавляват. Тя прекарва доста време в дома му“, съобщава източник на списание People, който потвърди, че звездата си има приятелка, с което даде повод за разочарование на много жени. 

През изминалия уикенд 32-годишният актьор е заснет от папараци. Той бил с въпросната Ванеса на кафе в Ленокс Хед, намиращ се близо до Байрън Бей. 

Двойката седяла на място, от което се виждала отдалече, което показва, че холивудският актьор не се крие от камерите. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Zac Efron (@zacefron) на

Ето 5 неща, които не знаете за приятелката на Зак Ефрон: 

1. Тя е модел

Ванеса Валадарес е австралийски модел, работещ за няколко известни марки в страната като Love St., Of the Sun и RVCA. Тя обаче не притежава типичната красота, която виждаме на модния подиум и на кориците на списанията. 

В своя профил в Instagram, тя често показва своя стил на обличане или рекламира определени продукти. Обича и да показва своите нестандартни снимки. 

Кадрите на модела са по бански, плаваща в океана или в красиво планинско езеро, танцувайки и усмихвайки се на камерата. 

2. Обича да пътува

В своята биография Валадарес посочва, че притежава авантюристичен дух, заради който обожава да пътува. По-голяма част от публикациите ѝ са свързани именно с пътувания, защото тя е и инфлуенсър. 

През последните години Зак Ефрон също пътешества доста по света – нещо, което явно е допаднало на модела. Двамата може дори да отидат заедно до Африка – дестинация, която Ванеса искала да посети преди пандемията. 

3. Работила е в универсален магазин

Смята се, че Зак и Ванеса са се запознали по-рано това лято, като от юли месец излизат заедно. По-рано тя е работела в универсален магазин, а сега припечелва малко пари, давайки смени в крайбрежно кафе в родния си град. 

4. Обожава да кара сърф

Подобно на Ефрон, Валадарес обожава да сърфира, споделяйки множество снимки в социалната мрежа от това свое занимание под слънчевите лъчи. 

Моделът споделя още, че обича да е сред природата, като плажната ивица ѝ е любимо място за прекарване на свободното време и релаксиране. 

5. Предпочита да ходи без грим 

Със сигурност може да кажем, че Зак Ефрон не си е паднал по перфектната кукла барби. Новата му приятелка е кестенява, има по-матова кожа и не държи да носи тежък грим. Дори на голяма част от снимките ѝ в Instagram тя носи само гланц за устни или малко руж. Дори косата ѝ изглежда чорлава и явно не е от онези, които редовно биват изправяни с преса. 

За сметка на прическата и грима, Ванеса  Валадарес има свой собствен стил на обличане, който показва всеки ден. 

Смята се, че три месеца след тяхната среща, двамата вече живеят заедно, а само времето ще покаже дали връзката им ще бъде успешна. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари