IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившето гадже на Бруклин Бекъм излиза със сина на Джуд Лоу

21 октомври 2020 10 40

Двамата засечени да се целуват в шикозно заведение

Снимка: БГНЕС

Докато целият свят обсъжда предстоящата сватба на 21-годишния Бруклин Бекъм и 25-годишната Никола Пелц, бившата любима на младия фотограф – Хана Крос също е в центъра на вниманието. След раздялата им, 23-годишният модел бе следена на всяка стъпка, за да се разбере с кого излиза. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Ето че  Daily Mail съобщава, че тя се е събрала с най-големия син на актьора Джуд Лоу. Новата двойка прекарала свободното си време в луксозния бар Notting Hill в централната част на Лондон. Става ясно, че 24-годишният Рафърти Лоу и Хана не са криели чувствата си, а са се радвали един на друг. „Те се целуваха, докато никой не гледаше“, каза източник пред изданието.

Приятелите на Хана виждат Рафърти като втори Бруклин. „Той е сред най-бързо изгряващите звезди в Лондон в момента“, казват те. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raff Law (@rafflaw) on

Наследникът на Лоу е актьор и вокалист на рок групата Outer Stella Drive. Сега той влиза в ролята на Оливър Туист в нов филм с Рита Ора, а също така участва в друг филм с известния си баща.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари