IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм – безумно влюбен: По пример на татко си

9 февруари 2020 13 30

Синът на Виктория и Дейвид до гаджето си, което е с пет години по-голямо от него

Снимка: БГНЕС

20-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм е един от най-желаните млади мъже във Великобритания, затова и вниманието на момичетата към него е завидно. След като се раздели с модела Хана Крос, Бруклин се прехвърли на няколко красавици, но най-накрая се спря на американската актриса и дъщеря на милиардер Никола Пелц, която е по-голяма от него с пет години. Влюбените са неразделни от октомври миналата година.

И макар да са от съвсем скоро заедно, Бекъм-младши и неговата избраница не се притесняват да демонстрират чувствата си един към друг на публично място: Никола публикува съвместни снимки, а Бруклин я оставя да пише под тях трогателни коментари.

Преди няколко седмици той се призна в любов на актрисата, а след това ѝ направи комплимент, от който не би се отказало никое момиче.

„Ти си безумно красива...Най-щастливият мъж на света“, възхитил се Бруклин от фотографията, на която Никол позира в черно бельо.
Половинката на Бекъм, разбира се е щастлива от техните отношения, но не се възприема на сериозно – все пак той вече имаше доста избраници.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари