IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актрисата Радина Думанян очаква момиченце

29 октомври 2020 17 50

Разкри пола с нова снимка във Facebook

IStockphoto

„Момиче е!“. Това написа актрисата Радина Думанян във Facebook и качи снимка, на която позира с наедрелия си корем. Звездата от сериала „Откраднат живот“ е в най-щастливото очакване – на своята първа рожба. 

За да покаже, че си има дъщеричка, тя е избрала да си облече искрящо розово сако и е с шапка и шал в бонбонен цвят. В ръката ѝ пък има балон, който също доказва, че тя ще си има момиченце. 

Думанян, която доскоро участваше в част от постановките на Драматичен театър-Пловдив, обяви, че ще става майка това лято, след като се завърна от своята морска почивка. Оттогава тя споделя повече свои снимки в социалните мрежи. 

Наскоро Радина се пошегува, че вече коремът ѝ е толкова голям, че направо го използва за масичка, за да си слага любимата храна, която похапва в парка. С друг свой пост тя разкри на последователите си, че чете Достоевски на бебето. 

Думанян е поредната българска актриса, която зачена през 2020-а година. Миналият месец с рожби се сдобиха нейните колежки и приятелки Луиза Григорова-Макариев и Весела Бабинова – момченце и момиченце. След това Евелин Костова съобщи, че си има дъщеричка. 

Още едно „театрално“ бебе е на път да се роди след няколко месеца – това на Радина Кърджилова и Деян Донков, които вече са горди родители на малкия Христо. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари