IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс се жалва за късия си бретон

3 ноември 2020 11 00

Звездата от „Приятели“ показа безформена прическа

БГНЕС

Кой фризьор сряза толкова зле хубавите кичури на Кортни Кокс? Това се чудят последователите на актрисата в Instagram след като тя публикува снимка, на която е с безформена прическа. 

„Не и бретона!!!!“, написа звездата от сериала „Приятели“, показваща как някой зад нея с маска на дух държи голяма ножица и е готов да реже още и още. 

Кортни е без грим, като по изражението на лицето ѝ съдим, че е доста притеснена за външния си вид след заплахата от страшния коафьор. 

„Боже, ти си толкова сладка. Също така, тези обеци“, написа последователка на Кокс и въобще не обърна внимание на нейната физиономия. 

Оказва се, че актрисата се е снимала в гримьорната, но не се подготвя за Хелоуин, който много нейни колеги отбелязаха, а за снимките на петата част на филма „Scream“. Там тя играе ролята на Гейл Уедърс. 

56-годишната звезда има доста къс бретон във филмовата продукция, в която играе заедно с бившия си съпруг Дейвид Аркет (шериф Дюи Райли). 

Жалвайки се за бретона си, Кортни получи множество положителни отзиви за нейната героиня във филма. Някои от нейните последователки дори споделиха, че толкова са я харесвали, че поискали да се подстрижат по същия начин, като не им пукало въобще, че бретонът им ще изглежда така.  

Новата прическа на Кокс неминуемо накара почитателите ѝ да се върнат назад във времето и да си спомнят за трагичната подстрижка на Моника в „Приятели“. Тогава тя не спираше да се гледа в огледалото и се ядосваше, че искала да прилича на Деми Мур, но резултатът е потресаващ. 

„Пак ли оставихте Фийби да ви подстриже“, пошегува се приятел на актрисата по повод ужасния ѝ бретон. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари