IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектният дует: Кортни Кокс и Коко

7 октомври 2020 17 50

Актрисата се похвали с музикалните им заложби

БГНЕС

Ще направят ли дуетна песен Кортни Кокс и дъщеря ѝ Коко? Това се чудят феновете на актрисата след като тя за пореден път демонстрира как свири на пиано, а нейното по-младо копие се включи с мелодичния си глас. 

„Гордея се с моето кокосче“, написа актрисата, известна с ролята си на Моника в телевизионния сериал „Приятели“. 

Кокс сподели видео, в което тийнейджърката изпълнява песента „Silver Springs“. Заедно с тях двете е австралийският музикант Джоел Тейлър, който свири на китара. 

„Това, че свириш на пиано е толкова красиво. Ти си талантлива като актриса, майка и музикант. Няма нещо, което Кортни Кокс не може да прави“, написа последователка на звездата в Instagram. 

Кортни и дъщеря ѝ често пеят и свирят заедно, като мнозина смятат, че актрисата може да направи музикален проект, ако снимките на специалния епизод на „Приятели“ се забавят още малко заради пандемията. 

Докато майка и дъщеря спазваха социалната изолация заради коронавируса, зарадваха потребителите на социалните мрежи с изпълнение на част от мюзикъла„Хамилтън“. Тогава почитателите на актрисата се убедиха за пореден път, че тя е с разностранни таланти, а нейното момиче определено трябва да продължи да се занимава с пеене, защото ѝ се отдава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари