IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп коментира съдебното решение по делото за клевета срещу Амбър Хърд 

3 ноември 2020 17 30

Актьорът загуби в съда строго следения от пресата процес

Снимка: БГНЕС

 Звездата от „Карибски пирати“ Джони Деп беше победен във война срещу британския таблоид The Sun и бившата му съпруга Амбър Хърд, които го обвиниха в домашно насилие и нападение. 

След гръмко съдебно дело съдията прецени, че всичко написано в статията от 2018 г. е вярно, включително фразата „бияч на съпруги“, поради което Джони Деп започва да се бори за репутацията си.

Адвокатите на Хърд заявиха, че изобщо не са изненадани от резултата от изслушванията, но адвокатите на Деп са разочаровани от този резултат: 

„Това решение е колкото грешно, толкова и объркващо. Най-тревожното е, че съдията разчита на показанията на Амбър Хърд и игнорира контрадоказателствата на полицията, практикуващите лекари, собствения ѝ бивш помощник и множество други документирани доказателства, които напълно опровергават твърденията, стъпка по стъпка. Всичко това беше пренебрегнато.“

Адвокатът на актьора добави, че „би било нелепо да не обжалваме съдебното решение“, което те ще направят в близко бъдеще. Джони е изправен пред поредния процес за клевета – този път в САЩ и лично срещу Амбър. 

Той изрази надежда, че този път ще бъде третиран справедливо и обеща да разкрие цялата съответна информация.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари