IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд направи парти, след като победи Джони Деп

4 ноември 2020 17 30

Лондонски съд застана на нейна страна по делото за клевета

Снимка: БГНЕС

Вече е ясно, че Джони Деп загуби делото срещу бившата си половинка Амбър Хърд. 34-годишната актриса се радва на живота, след като съдът реши, че  бившият ѝ съпруг Джони Деп е домашен тиранин. 

57-годишният собственик на „Златен глобус“ заведе дело за клевета срещу британския таблоид The Sun, който защити Амбър Хърд и го обвини в домашно насилие. Съдията призна, че публикуваната информация е „по същество вярна“ и че Джони наистина е използвал насилие срещу Амбър в 12 разгледани ситуации.

Адвокатите на Хърд заявиха, че не са ни най-малко изненадани от решението на съда и в същия ден звездата от „Аквамен“ се обади на приятели, за да отпразнува победата. 

За да изпрати гостите след партито, Амбър излезе навън, сияеща от щастие и с доволен поглед подреждаше подаръци, сред които имаше оригинален балон под формата на бутилка шампанско, отбелязва OK Magazine.

Джони Деп обаче вероятно не беше толкова щастлив този ден. Адвокатите на актьора нарекоха резултата от изслушванията „грешен“ и „объркващ“ и заявиха, че със сигурност ще обжалват.

 Известният специалист по връзки с обществеността Марк Боровски отбеляза, че в такава ситуация възобновяването на кариерата е съпоставимо с „изкачването на връх Еверест бос и по бельо“. Деп загуби ролята си в „Карибски пирати“, но все още е част от поредицата „Фантастичните животни“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари