IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет II сериозно загрижена заради коронавируса при принц Чарлз и принц Уилям

6 ноември 2020 11 00

Беше ли застрашено наследяването на трона?

Снимка: БГНЕС

Наскоро стана известно, че през пролетта херцогът на Кеймбридж се е срещнал с COVID-19 след баща си Чарлз, но решава да запази това в тайна, за да не дава повод за безпокойство. Според запознати кралското семейство е било наясно и притеснено от тежкото положение на принц Уилям.

Кралица Елизабет беше особено притеснена, за която загубата на двама наследници наведнъж би била голям удар.

„Приоритетът беше да запазим кралицата в безопасност, което за щастие беше направено“, каза източник пред Vanity Fair. „Но разбира се кралицата се тревожеше за Чарлз и Уилям и се радваше, че имат незначителни симптоми. Доколкото ми е известно, Уилям не е бил прикован на легло и всъщност се е справил добре с вируса, като работил почти през цялото време.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

През пролетта принц Уилям и Кейт Мидълтън продължиха да работят и да се срещат с хора, които се бориха с вируса на фронтовите линии, така че не е изненадващо, че коронавирусът не ги пощади.

Много кралски експерти разкритикуваха решението на херцога да запази в тайна болестта, защото противоречи на протокола. Някои дори обвиниха кралското семейство в лъжа и подкопаване на доверието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари