IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлив татко: Матю Макконъхи отпразнува рождения си ден с децата

5 ноември 2020 14 40

Актьорът сподели видео от празника

Снимка: БГНЕС

Рожденият ден на Матю Макконъхи не беше отпразнуван със звездно парти, но актьорът получи още по-добър подарък – песен от трите си деца. Носителят на „Оскар“ навърши 51 години на 4 ноември и със сигурност ще запомни деня завинаги. Въпреки че се намираме в пандемия и нямаме много поводи за празнуване, Макконъхи изобщо не съжалява, че тази година ще бъде у дома на рождения си ден. 

В клип, публикуван в социалните мрежи, се вижда как трите деца на актьора – Леви, Вида и Ливингстън, пожелават на татко честит рожден ден. Оказва се, че видеото е отпреди няколко години, когато тримата малчугани са доста по-малки от сега. В момента Леви е на 12, Вида е на 10, а Ливингтън е на 7 години. Клипът може и да е стар, но Макконъхи разкри, че тази година е получил същото събуждане. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

„Имах прекрасен будилник днес“, написа той под видеото. Съпругата му – Камила Алвес, също публикува клипа в своя профил и изрази любовта си към Матю. „Знам, че в момента се намираме в избори, но това е перфектен будилник на сутринта след важния ден, празнувайки днес този прекрасен човек. Да, днес е рожденият му ден. Честит рожден ден, любов“, написа тя. Камила добави, че американците трябва да останат спокойни и да бъдат обединени за бъдещето. 

Камила и Матю рядко говорят за личния си живот или пък публикуват снимки на семейството си. Преди месец обаче Камила сподели снимка на Леви, за да отпразнува новата книга на съпруга си – „Greenlights“. В публикацията се вижда как най-големият син на двойката е в кухнята заедно с професионалния готвач Роко ДиСпирито и заедно правят десерт за татко. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey) on

През юни пък съпрузите споделиха за това как отглеждат трите си деца преди и по време на пандемията. Според Матю, обичта е най-важното нещо, което можеш да дадеш на наследниците си. „Богатите хора могат да купят всичко на децата си, но понякога материалното не е достатъчно“, заяви актьорът. Звездата добавя, че той е по-щедър от съпругата си и рядко отказва на децата, но знае кога да каже Не.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари