IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи разкрива как отглежда трите си деца

29 юни 2020 08 30

Актьорът и съпругата му рядко говорят за личния си живот

Снимка: БГНЕС

Матю Макконъхи приема ролята на баща като доста сериозно нещо. 

Носителят на „Оскар“ и съпругата му Камила Алвес дадоха интервю пред „Town and Country“, в което говорят за личния си живот и как се справят с отглеждането на трите си деца – Леви на 11, Вида на 10 и Ливингстън на 7 години. За разлика от много други звездни семейства, актьорът не показва наследниците си и се опитва да им осигури нормално детство..

„Понякога да обичаш децата си означава да им даваш точно това, което искат“, обяснява той. Добавя, че друг път обаче се налага да бъдеш и по-твърд с тях. Според актьора, заможните хора могат да дадат на наследниците всичко, което поискат, но много често не им дават онова, от което се нуждаят. „Да обичаш дете е много по-трудно от това просто да се грижиш за него“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Макконъхи споделя, че отказът отнема много повече енергия и затова повечето хора се опитват да удовлетворят всякакви прищевки на децата си. За негова изненада, съпругата му Камила казва, че именно актьорът е човекът, който е по-склонен да се съгласи с желанието на наследниците си. „По погледа, който съпругата ми хвърля, изглежда че аз съм човекът, който казва повече да. Вероятно е права“. 

Все още по темата за децата, дългогодишната двойка разкрива, че най-големият им син – Леви, изиграва основна роля за създаването на фондацията „Just Keep Livin“. Тя се стреми да вдъхне самочувствие на гимназисти, за да водят активен начин на живот и да взимат по-добри решения за бъдещето. 

Алвес споделя, че първата снимка на сина им е била оценявана на милиони долари. Тъй като Матю е известно име, папараците започнали веднага да ги следват след раждането на Леви, в опит да заснемат бебето. Семейство Макконъхи обаче имало друга идея. „Когато разбрахме, че някой ще направи един милион долара за снимка, ние решихме да направим ексклузивна фотосесия, а парите от нея вложихме във фондацията“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Говорейки за мисията на инициативата, Матю казва, че винаги е искал да помага на деца. Според него, гимназията е последната възможност за някои младежи да поемат в правилната посока. „Ако правят бели в гимназията и никой не ги спре, те ще продължат по същия начин в реалния живот и може да отидат в затвора или по-лошо“.

В следствие на пандемията от коронавирус, Макконъхи и Алвес се активизират, за да помогнат на нуждаещите се. Още през април те се обединиха с организация за подпомагане на лекарите на първа линия в Остин, Тексас, осигурявайки им защитни облекла. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on

Според актьора, здравната криза ще ни научи да разчитаме повече на себе си и да живеем малко по-самостоятелно. „Едно от нещата, на които се опитваме да научим децата в нашата фондация, е да имат по-голяма самоувереност и да започнат да правят всичко сами“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари