IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След критиките от Меган Фокс, Брайън Остин Грийн получи подкрепа от колежка

6 ноември 2020 08 40

Тори Спелинг сподели снимка с актьора

Снимка: БГНЕС

Въпреки че Холивуд не се слави с дългите си приятелства, Брайън Остин Грийн може да е спокоен, че една колежка му пази гърба.

Тори Спелинг, която играе заедно с актьора в сериала „90210“, го защити от нападките на Меган Фокс. Само преди дни бившата вече съпруга на Брайън го обвини, че използва общите им синове за събиране на повече лайкове в социалните мрежи и чрез тях иска да събуди съчувствие у феновете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Всичко започна от една безобидна снимка за Хелоуин, на която Остин Грийн позира с най-малкия си син. Под публикацията веднага се събраха хиляди коментари за това колко е хубаво баща и син да са толкова близки, но Меган Фокс беше на друго мнение. „Знаем, че си добър баща, но трябва ли да използваш децата ни за слава? Аз също прекарах Хелоуин с тях, но не съм публикувала нито една снимка“, написа актрисата. Малко по-късно публикацията беше изтрита и на нейно място се появи нова, на която Брайън е сам.

Феновете веднага изразиха подкрепа към актьора, а към тях се присъедини и Тори Спелинг. Тя публикува снимка, на която е заедно с Брайън и колежката им Джени Гарт. Актрисата си спомни за времето, когато тримата са снимали шоуто „90210“, както и момента през изминалата година, когато се събраха за един комичен епизод от новия сериал „BH90210“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

„Джени и Брайън са най-добрите родители, които познавам. Горда съм, че мога да ги нарека мои приятели, които се превърнаха в семейство през това пътешествие. Обичам ви и двамата. Винаги и завинаги“, написа Спелинг в социалните мрежи. Въпреки че не коментира директно свадата между Фокс и Остин Грийн, феновете бързо разбраха за какво става въпрос и каква е целта на публикацията.

Брайън и Меган се разделиха в края на 2019 година. Двамата имат общо трима сина, грижите за които в момента си поделят. Актрисата вече е във връзка с рапъра Machine Gun Kelly, когото е запознала с децата си. Според източник, близък до Фокс, звездата е доста ядосана от начина, по който бившият ѝ съпруг се опитва да я изкара лоша майка.

„Тя смята, че той прекрачи границата и затова взе нещата в ръце. Може би следващият път ще помисли по-добре преди да направи нещо подобно“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Досега Брайън Остин Грийн не е коментирал публично коментара на Меган. Бившата му приятелка обаче – Ванеса Марсел, с която той има 18-годишен син, изглежда, че зае страната на Фокс. Тя публикува странно съобщение в Instagram, на което пише „Както казах... Истината винаги излиза наяве“ и постави хаштага #сТебСъмСестро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари