IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По примера на Меган Фокс – Брайън Остин Грийн също с ново гадже

5 юли 2020 15 00

Двамата актьори се разделиха след 10-годишен брак

Снимка: БГНЕС

Брайън Остин Грийн последва примера на Меган Фокс и бързо си намери утеха след раздялата. Двамата актьори обявиха, че прекратяват брака си преди месец, а актрисата веднага беше забелязана в компанията на нов мъж – рапърът Machine Gun Kelly. 

Във вторник Грийн също се показа с ново гадже. Той беше сниман заедно с моделката Тина Луис във веган ресторант в Лос Анджелис. Интересното е, че Луис е съсобственик на заведението. Актьорът беше облечен със скъсани дънки и бяла тениска, а приятелката му заложи на черна лятна рокля и тъмни слънчеви очила. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by БЕВЕРЛИ ХИЛЛЗ 90210 BH 90210 (@beverlyhills_90210fan) on

Срещата на двамата идва само седмици след като Брайън беше забелязан в компанията на друга жена – Кортни Стодън, с която отново си похапваха в Калифорния. Източник до звездата обаче твърди, че двамата са само приятели и не са се държали романтично. Преди месец близък до Грийн сподели, че той се опитва отново да тръгне по срещи след развода си с Меган Фокс.

Двамата актьори бяха женени от 2010 година и имат трима сина – Ноа, Бодхи и Джърни. „Брайън се чувства добре. Той и Меган се разбират. Когато не е с децата, той ходи по срещи“. И докато Остин все още опипва почвата, то Фокс явно е намерила следващата си любов. Още преди официалната новина за раздялата, тя беше забелязана в компанията на рапъра Machine Gun Kelly, с когото снимаха и доста горещо видео към новата му песен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal Estrelando (@portalestrelando) on

По-късно стана ясно, че двамата не просто са колеги, но започват и връзка. Наскоро двойката беше засечена на летището в Лос Анджелис и изобщо не криеше отношенията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари