IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайра Банкс копира Дженифър Лопес

12 ноември 2020 10 40

Водещата се появи със зелената рокля на Versace

Снимка: БГНЕС

Темата в понеделнишкия епизод на предаването „Dancing with the Stars“ беше „Икони“ и водещата Тайра Банкс наистина се постара.

Супермоделът се появи на сцената като една от най-големите икони – Дженифър Лопес. И още по-точно, като Дженифър Лопес с роклята на Versace. Ако все още не можете да се сетите за какво говорим, набързо ще ви припомним. Джей Ло облече зелената рокля на Versace през 2000 година за наградите Grammy. Тогава интересът към тоалета е толкова голям, че Google решава да създаде опцията Google Images, която ви позволява да търсите със снимки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barollo (@barolloitaly) on

И за да станат нещата още по-иконични, Тайра Банкс излезе пред журито под звуците на песента „Jenny From the Block“, която се изпълнява от Лопес. Разбира се, зелената рокля не беше оригинал, но пък репликата е доста успешна. Джей Ло се появи и повтори визията си 19 години по-късно, когато участва в модното шоу на Versace.

Интересен факт е, че този незабравим момент е можело и въобще да не се случи. Изпълнителката признава, че когато е трябвало да избира тоалет, стилистът ѝ я е посъветвал да заложи на друга рокля. Причината била, че зелената Versace е била носена от две дами преди това – Джери Халиуел от Spice Girls и самата Донатела Версаче. Мениджърът на Лопес обаче се намесва и ѝ казва да отиде на Грамите с роклята и останалото е история.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TallGirlsMatter (@tallgirlsmatter) on

„Облякох зелената рокля и мениджърът ми каза: Това е. Това е. Въобще не се колебай. Това е роклята“, казва Джей Ло в специално видео в YouTube. Допълва, че стилистът ѝ е бил ужасен, но мнозинството е победило и зелената рокля се разхожда по червения килим през 2000 година. Това превръща изпълнителката в модна икона, а визията ѝ е повтаряна многократно през годините от различни звезди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари