IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз се готви да замени кралица Елизабет

13 ноември 2020 08 30

Какво ще промени първо?

Снимка: БГНЕС

В коридорите на Бъкингамския дворец вече се говори, че Елизабет II планира да се пенсионира следващата пролет, когато ще празнува 95-ия си рожден ден. Принц Чарлз е готов да продължи семейния бизнес и да заеме трона всеки момент – в края на краищата той се подготвя за това през целия си живот. Тази събота престолонаследникът ще отпразнува 72-ия си рожден ден.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

„Това е нещото, за което той винаги е мечтал – той го смята за правото на първородството и на Нейно Величество би било изключително трудно да го лиши от това“, – каза източник пред Us Weekly. Бившият иконом на принцеса Даяна добави, че  Чарлз вече открито говори за намеренията си. По този начин принцът даде да се разбере, че ще намали броя на работещите кралски особи до права наследствена линия.

Следващите по наследяване на трона са принц Уилям и неговите деца – Джордж, Шарлот и Луи. След това – принц Хари и синът му Арчи, въпреки че след Мегзит присъствието им в списъка е чисто номинално. Също така в челната десетка е принц Андрю с дъщерите си Беатрис и Евгения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари