IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Кралицата на кокаина обиден на Дженифър Лопес

24 ноември 2020 12 30

Наследникът на Гриселда Бланко не бил потърсен за новия филм, посветен на нея

БГНЕС

Дженифър Лопес и екипът ѝ, стоящ зад филма по истинската история на Кралицата на кокаина, не уважават паметта ѝ и нейните наследници. Това твърди един от синовете на Гриселда Бланко в интервю за Daily Mail. По думите на Майкъл Корлеоне, той е обиден, че не са го потърсили, за да разкаже пикантни подробности за живота на майка му, с което да допринесе за успеха на продукцията.

„Просто ми се струва повече от обидно да направят нещо, без да се консултират с мен и семейството ми, останалите Бланко“, каза той. 

Майкъл е последният жив наследник на Кокаиновата кралица, чийто наркокартел се простира от родния му град Меделин в Колумбия през Маями, Ню Йорк и Калифорния.

„Опитах се да се свържа с Джей Ло в началото на 2016 г., когато започна да се обсъжда идеята за филм. Но не успях да се чуя с нея“, разказва той. 

Впечатлена от безмилостната ръка на Черната вдовица, както още наричат Гриселда Бланко, латино дивата говори как иска да се превъплъти в нея на големия екран. След хитовия филм „Hustlers“, за който тя получи номинация за „Златен глобус“, 51-годишната актриса ще си партнира със същата продуцентска компания, стояща зад него, за да продуцира и участва в „Кръстницата“.

Години след убийството на Гриселда Бланко, нейният син иска да се срещне с Лопес и да ѝ разкаже за случки, на които самият той е бил свидетел като дете и които могат да станат чудесни сцени в холивудската продукция.   

„Изпратили сме имейл на повече от осем адвокати във връзка с филма... нищо. Обидно е“, обяснява Майкъл Бланко.
 

Според известния сайт IMDB, режисьор на „Кръстницата“ ще бъде Рийд Морано. Там обаче няма информация за датата на премиерата.

Майкъл бива отвлечен, става свидетел на ликвидирането на баща си

Мъжът е четвъртото дете на Кокаиновата кралица. Той се ражда от връзката на наркобаронесата с Дарио Сепулведа (третият ѝ съпруг). Тя се омъжва за него през 1878 г. и заедно се преместват да живеят в Маями. Бракът им не просъществува дълго време.

Майкъл проплаква в малка болница в Меделин, след което семейството се мести в САЩ. Тогава Гриселда Бланко е толкова запленена от филмите за кръстника и неговото семейство, че вместо с бащиното, го записва с Корлеоне като второ.

През 1983 г. Сепулведа напуска Гриселда, като отвлича Майкъл, за да ѝ отмъсти. Той така и не успява да осъществи плана си, защото е убит докато кара колата си в Колумбия. На задната седалка е синът му, който вижда как той издъхва, поръчан от неговата майка.

Днес Майкъл признава, че жената, която го е родила, наистина е убила съпрузите си, заради което я наричат Черната вдовица. Той разкрива подробности и за нейния луксозен живот и златния пистолет със смарагди, който винаги носела със себе си.

Двамата братя на Майкъл са убити

Майкъл има двама по-големи братя, които намират смъртта си в Колумбия, заради разчистване на сметки от страна на враговете на майка им. Единствено той е от живите ѝ наследници, които могат да разкажат пред медиите и на холивудската продукция с Джей Ло за живота на Гриселда Бланко и убийствата, които ѝ приписват.

В момента 42-годишният син на Кралицата на кокаина се опитва да води спокоен начин на живот. Той има годеница – Мари Рамирес Де Арелано, която му ражда три деца. След като Черната вдовица получава 25 години затвор по мегаделото за наркотрафик в САЩ, той поема бизнеса ѝ, но също попада в затвора. Излизайки навън той вече не работи с наркотици.

Най-малкият син на наркобаронесата е изпратил лично писмо до Дженифър Лопес, в което я моли да се срещнат, за да може той да ѝ разкаже от първо лице за безмилостната си майка. Според някои издания, Майкъл има желание не само да посочи истинските факти, но и да се облагодетелства финансово за разкриването им. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Ани да аз също знам за филма с Катрин
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 3 години )
"Тя се омъжва за него през 1878 г. и заедно се преместват да живеят в Маями. Бракът им не просъществува дълго време." Стогодишна връзка...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Люлинският кокаинов ( преди 3 години )
Тоз явно е свършил парите и иска да изнудва Джей Ло с големия....талант
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дани ( преди 3 години )
Има филм с Катрин-Зита Джоунс със същото име и тя прави много добра главна роля в него. Въобще незнам, защо биха правили още един филм през няколко години и то точно пък с тази досадна Дже Ло!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар