IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп попадна зад решетките

24 ноември 2020 17 50

Актьорът се пошегува при приемане на поредната награда

Снимка: БГНЕС

2020 година не върви никак добре за Джони Деп. Освен че всички проекти, в които участва първоначално бяха спрени заради пандемията от коронавирус, актьорът попадна и в съдебна война не само срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, но и срещу таблоида Sun, който го нарича „бияч на съпруги“. Деп заведе срещу изданието дело за клевета, което обаче той загуби. Последва ефекта на доминото, като актьорът беше уволнен от поредицата „Фантастични животни“, а според много експерти, с кариерата му в Холивуд вече е свършено.

Въпреки че Джони обеща да обжалва решението на съда, той може да загуби отново и дори да се наложи да плати обезщетение на бившата си съпруга. И докато някои от нас биха приели тези събития с наведена глава, то актьорът успя да се пошегува с тях и да покаже, че в него има повече от Джак Спароу, отколкото си мислехме.

В събота, 57-годишната звезда получи награда от полския фестивал „EnergaCamerimage“, а снимката със статуетката беше изключително интересна за феновете. Джони позира от затвора, като в едната си ръка държи наградата и гордо се усмихва към камерата. Заради продължаващата пандемия актьорът не успя да присъства лично на церемонията и получи статуетката на Бахамите, където се намира в момента.

Филмовият фестивал, който е отдаден на изкуството на киното и създателите му, награди Деп като актьор с уникално визуално усещане. Филмът му „Minamata“ беше последният проект, който се показа на събитието. В благодарствената си реч Джони заяви, че се чувства горд и радостен да получи такава награда, отбелязвайки че е работил с много филмови творци през дългата си кариера.

„Връзката между актьора и твореца е ключова. Може дори да се каже, че тя е най-важната, имайки предвид, че киното, повече от всичко, е визуално изкуство“, пише Деп в писмото си до фестивала. От „EnergaCamerimge“ пък изразиха своето възхищение от актьора и заявиха, че той си е заслужил репутацията на хамелеон, който е способен да се справи с почти всичко, което сценаристи, режисьори, дизайнери и гримьори му възложат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

„С невероятните си изпълнения на екран, Джони Деп е успял да зарадва няколко поколения от киномани“

Въпреки че загуби делото срещу таблоида Sun в Лондон, актьорът ще се бори за правата си в Америка. Там той е подал иск за 40 млн. долара срещу Амбър Хърд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари