IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой ще замени Джони Деп във „Фантастични животни“?

12 ноември 2020 14 50

Режисьорът Дейвид Йейтс вече води разговори с  един актьор

Снимка: БГНЕС

Филмовото студио Warner Bros. започна да търси нов актьор, който да изиграе Гелерт Гринделвалд, след като с ролята се сбогува Джони Деп. Актьорът беше принуден да напусне франчайза на „Fantastic Beasts“ след поражение в лондонски съд. Той заведе дело за клевета срещу британския таблоид The Sun и бившата си съпруга Амбър Хърд, които го обвиниха в домашно насилие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp fan❤?? (@johnnydepp___fan___) on

Deadline научи, че режисьорът на „Potteriana“ Дейвид Йейтс вижда 54-годишния датчанин Мадс Микелсен в ролята на злодея. Според запознати, преговорите със звездата от „Ханибал“ са на ранен етап, но в списъка с претенденти той заема първата линия.

Джони Деп успя да участва в една сцена от предстоящата продукция, но благодарение на договора си получи пълен хонорар – повече от десет милиона долара. Поради промени в актьорския състав и втора карантина в Обединеното кралство, премиерата на третия „Fantastic Beasts“ е изместена към лятото на 2022 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари