IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дойде ли краят на кариерата на Джони Деп?

9 ноември 2020 08 50

Warner Bros отказват да работят с него, вече е заклеймен като бияч на съпруги

Снимка: БГНЕС

Джони Деп никога повече няма да работи в Холивуд, твърди топадвокат, след като стана ясно, че по настояване на продуцентите на Fantastic Beasts той няма да участва в лентата. Причината е публичният скандал около развода му с Амбър Хърд и делата, които тя води за побой над нея по време на брака им.

Според съдебните документи актрисата твърди, че звездата я е бил 12 пъти и един от съдиите вече го заклейми като „чудовище“ и „бияч на съпруги“, припомня Daily Mail.

Американският актьор е бил принуден да напусне продукцията, която вече е в процес на снимане. Warner Bros са категорични, че не желаят да рискуват, след като репутацията му вече е толкова опетнена.

В лентата, която е спиноф на сериите за Хари Потър, той за трети път трябваше да влезе в ролята на злодея Джилърт Гринделоулд. Медийният адвокат Марк Стивънс е убеден, че след този развой на нещата с кариерата на актьора е свършено.

 „Това, което се случва с Деп е съкрушително. Той вече ще бъде заклеймен като бияч на съпруги, алкохолик и наркоман“, коментира пред медията адвокатът.

Ситуацията може да афектира и други професионални проекти на Джони като рекламата му за аромата на Dior Sauvage, от която той трябва да прибере 5 млн. долара.

Самият Деп коментира ситуацията  бегло в обръщение към феновете си в Instagram:

„На фона на скорошните събития, искам да направя следното твърдение. Първо, искам да благодаря на всички, които ми дадоха своята подкрепа и лоялност. Бях докоснат от много от вашите съобщения, в които видях любовта и загрижеността ви, особено през последните няколко дни.

Второ, бих искал да ви кажа, че бях помолен да се оттегля от ролята си на Джилърт Гринделоулд в лентата „Фантастични животни“ от Warner Bros. Ще уважа решението им и ще го направя.

И на последно място, бих искал да кажа това. Сюрреалистичното решение на съда във Великобритания няма да промени борбата ми да кажа истината и потвърждавам, че планирам да обжалвам.

Моята решителност остава силна и възнамерявам да докажа, че твърденията срещу мен са неверни. Моят живот и кариера няма да бъдат определяни от този момент във времето. Благодаря ви, че прочетохте това.  Искрено ваш Джони Деп“.

И докато Дж. К. Роулинг и Warner Bros показаха, че не подкрепят Деп и вярват, че е насилник, почитателите му се обединиха и започнаха петиция, с която искат да попречат на Амбър Хърд да участва в продължението на „Аквамен“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари