IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Отмъстителите“ със специално видео за Чадуик Боузман

30 ноември 2020 14 50

На 29 ноември актьорът щеше да навърши 44 години

Снимка: БГНЕС

Колегите на Чадуик Боузман му отдадоха почит на деня, в който актьорът трябваше да навърши 44 години.

Звездата от „Черната Пантера“ почина през август месец, след дълга борба с рак на дебелото черво. В неделя, 29 ноември, Марк Ръфало сподели в социалната мрежа Instagram видео от миналото, на което част от актьорите от поредицата „Отмъстителите“ изненадват и пеят „Честит рожден ден“ на Боузман. Годината е 2017-а и тогава се снима филмът „Отмъстителите: Война без край“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo)

Във видеото се вижда как Чад прегръща Антони Маки, който играе Сам Уилсън/Фалконът, Себастиян Стан – Бъки Барнес и Данай Гурира, която игра заедно с Боузман в „Черната Пантера“. Едни от главните актьори – Скарлет Йохансон и Крис Евънс, както и голяма част от екипа на поредицата също присъстват в клипа, като ръкопляскат докато Боузман получава специалната си торта.

„Мисля за твоята страст, любов и светлина“, написа Марк Ръфало, който влиза в ролята на Хълк. Той допълва, че в момента му се иска да се върне във времето до щастливата 2017 година. Джош Броулин, който играе лошия Танос, отговори на клипа на колегата си, като коментира с шест емоджита на сърце. Себастиян Стан пък сподели видеото в историята си в Instagram, като допълни към него пет емоджита на сърце.

Майкъл Б. Джордан, който игра е „Черната Пантера“, сподели снимка, на която прегръща Боузман и написа, че актьорът ужасно много му липсва. Лупита Нионго също се включи в отдаването на почит, публикувайки друг фотос с починалия актьор. Гигантът Disney пък направи специално видео, с което да си спомни за Чадуик. Първоначалните кредити на Marvel бяха изпълнени не с измислени супер герои, а със снимки на звездата.

„Във времена на криза умните строят мостове, а глупавите – бариери“, се виждаше във видеото. То беше споделено и в профила на Marvel, където беше допълнено с хаштага #WakandaForever – реплика от „Черната Пантера“. Вайола Дейвис също отдаде почит на колегата си. Тя участва заедно с Боузман в последния му филм – Ma Rainey's Black Bottom. „Честит рожден ден, Чадуик! Ти все още си жив за мен! Обичам те“, написа актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари