IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Служител на Бъкингамския дворец обирал Елизабет II цяла година

2 декември 2020 08 40

Той продавал вещите в интернет

Снимка: БГНЕС

Заловиха служител на Бъкингамския дворец, който е обирал кралица Елизабет Втора, при това вече цяла една година. Адамо Канто успешно работил в кухнята в главната резиденция на кралицата, докато не бил заподозрян в кражба. Полицията открива много неща, които принадлежат на кралското семейство в стаята му. Обвиняемият призна всичко и каза, че е извършвал престъпления точно под носа на Елизабет II от ноември миналата година.

Сред доказателствата бяха подписани снимки на принц Хари, принц Уилям и Кейт Мидълтън, медал от бившия офицер на Кралския флот Тони Джонстън-Бърт, който сега отговаря за домакинството на кралицата, и фотоалбум, посветен на посещението на Доналд Тръмп във Великобритания.

Според BBC, общата цена на откраднатите вещи може да достигне 135 000 долара. Всичките „находки“ на Канто са продадени в eBay и то на много по-малко от стойността им. Общо той е спечелил около десет хиляди долара. Нарушителят е пуснат под гаранция, но му предстои присъда в затвора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Марин Марковски ( преди 3 години )
Г-жо Славова, моля прочете отново последното изречение от статията си. "Нарушителят е пуснат под гаранция, но му предстои присъда в затвора." Визирам втората част от изречението. Нима във Великобритания затворите издават присъди? Не мисля... хубаво е да се консултирате преди да драскате глупости в публичното пространство. Не съм запознат до къде стига общата Ви култура, но очевидно много сте я надценили!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар