IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм ще става модел

4 декември 2020 14 40

Младият фотограф получава доста критики за снимките си

БГНЕС

Бруклин Бекъм възнамерява да направи кариера като модел. Амбициозният фотограф бил недоволен от това, че в последно време получава доста критики за снимките си и смята да се развива в нова насока, съобщава Mirror.

Според източник на изданието, най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм се е обърнал за помощ към водещия световен експерт Робърт Феръл, който да го консултира как да стартира в модната индустрия.

Въпросният специалист открива Кейт Мос и я представлява в продължение на 22 години. Работил е и с други големи супермодели.

„Бруклин вече има разпознаваемо лице и е много търсен в света на модата, особено защото е син на Дейвид и Виктория. Той има едно от водещите имена в бранша, което ще му помогне за кариерата и ще му донесе изгодни договори“, коментира източник на The Sun.

Бруклин започва да мисли за модния бизнес още през 2017 г., когато издава своята книга с фотографии, за която получава доста подигравки.

Сега, когато младият Бекъм и неговата годеница Никола Пелц са една от най-харесваните млади двойки и получават хиляди съобщения и лайкове в социалните мрежи, той е решил да се възползва от това и да започне да качва повече свои снимки в профилите си.

„Ти си толкова специален и обещавам, че винаги ще ти го припомням“. Това пише русокосата актриса към кадър, на който Бруклин я снима с фотоапарат в огледалото.

Снимката на годениците във ваната отпреди повече от месец предизвика голям фурор сред последователите им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари