IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кели Кларксън получи попечителство над децата си

7 декември 2020 10 40

Тя и Брандън Блаксток са по средата на развод

Снимка: БГНЕС

Кели Кларксън получи попечителство над двете си деца по време на развода с Брандън Блаксток.

Съдът в Лос Анджелис отсъди, че изпълнителката ще получи право за момента да отглежда сама 6-годишната си дъщеря и 4-годишния си син. Според съдебните документи, нивото на конфликт между двамата съпрузи се е повишило. „Двете страни изпитват трудности заедно да се грижат за децата си, защото не си вярват“, се казва още в документите.

Кларксън ще позволи на бившия си съпруг, който ще се премести в Монтана, да посещава децата си в Ел Ей, където изпълнителката живее. Според решението на съда, децата ще бъдат при баща си от 19 декември до 14:00 часа на Коледа. След това Ривър и Реми се прибират при майка си, като ще бъдат при нея до края на коледната ваканция. Бившите съпрузи ще си поделят грижите, но Кларксън ще има възможност да взима решения на територията на Лос Анджелис. Блаксток ще се чува и вижда по телефона с децата си всеки ден в предварително съгласувано време.

Двамата съпрузи са се съгласили да не говорят лошо един за друг пред децата си. Родителят, който е с момчето и момичето няма право да бъде в компанията на друг човек, който говори лошо за другия родител. Кели Кларксън подаде молба за развод през януари 2020-а, след като беше женена за Блаксток в продължение на 7 години. Двамата се сгодиха през 2012-а и се ожениха година по-късно.

През октомври тази година изпълнителката заяви, че най-важното нещо за нея е здравето на децата ѝ. „На първо място съм майка, а след това обществена личност. На 100% ме е повече грижа за децата ми, отколкото за каквото и да е било на тази планета“, казва тя пред ET. Звездата добавя, че е склонна да сподели причините за развода, но все още не е готова за тази крачка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари