IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт също преболедувала коронавируса

9 декември 2020 17 50

„Хората се смееха на това – никой не разбра колко е сериозно “, разказва нейна колежка

Снимка: БГНЕС

Кристен Стюарт е преболедувала коронавируса. Новината се изплъзна между другото от 36-годишната Обри Плаза, с която Стюарт си партнира в „Happiest Season“. Плаза без да иска го спомена в интервю със Стивън Колбер, като обясни, че Стюарт се е разболяла от коронавирус през февруари, в разгара на снимките в Питсбърг. Тогава COVID-19 все още не се беше превърнал в пандемия, така че никой не придаваше особено значение на това.

„COVID-19 беше на нашия терен, Кристен се разболя. Е, още не знаехме това. Мнозина се разболяха. Беше последната седмица на февруари, тогава започнаха да говорят за коронавируса, но хората някак му се присмяха – никой не разбра колко сериозно е всичко. Не се разболях, слава богу“, споделя Обри. Докато Кристен не коментира думите ѝ.

Сред известните личности, които признаха, че са били заразени са Том Ханкс и Рита Уилсън, Пинк с малкия ѝ син, Робърт Патинсън, Дуейн Джонсън със съпругата и децата си, Кание Уест, Олга Куриленко и други. В британското кралско семейство COVID-19 стигна до принц Чарлз и според слуховете от него е боледувал и принц Уилям.

През октомври основателят на Kenzo Кензо Такада почина от инфекцията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Асенчо ( преди 3 години )
Явъъъъ! Това вече и по дърветата ли ходи?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар