IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт: Исках да се омъжа за Робърт Патинсън

14 декември 2019 15 00

Актрисата в момента е във връзка със сценаристката Дилън Майър

Снимка: Reuters

Кристен Стюарт доби световна слава, след като участва във вампирската трилогия „Здрач“, където си партнира с Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър. Стюарт влиза в ролята на обикновено гимназиално момиче, което обаче се влюбва във вампира Едуард (Робърт Патинсън) и трябва да избере между нормалния и свръхестествения свят.

Освен любов между персонажите им, пламва и такава между Робърт и Кристен. Двамата дълго време бяха заедно, но всичко приключи, когато актрисата беше хваната в прегръдките на друг мъж. Това беше режисьорът Рупърт Сандърс, с когото тогава работеха по филма „Снежанка и ловецът“.

По онова време Сандърс беше женен за Либърти Рос, с която обаче се разведоха две години след като снимките от аферата му излязоха наяве. Връзката между режисьора и Стюарт не продължи дълго и двамата поеха по различни пътища само няколко месеца след това. Интересното е, че след края на този романс актрисата беше отново в компанията на Робърт Патинсън. 

Но за кратко. Отношенията им официално приключиха през 2013 година. Оттогава Стюарт призна пред света, че харесва и мъже, и жени и в момента е във връзка със сценаристката Дилън Майър. Освен това, Кристен участва и в новия филм „Ангелите на Чарли“, който ще излезе по българските кина на 10 януари 2020 година.

За всички тези моменти от десетилетието, Стюарт говори откровено в шоуто „The Howard Stern Show“. Там тя признава, че никога не е говорила открито за връзката си с Патинсън, защото е била твърде „консумирана от обществото и от медиите“. 

„Никога не съм говорила за този период от живота си, защото не исках да изглеждам като човек, който търси внимание. Бяхме заедно дълго време и той беше първата ми любов“, признава актрисата. Отношенията им били толкова сериозни, че Стюарт дори е мислила за брак с актьора.

„Не знам. Искаше ми се, не съм голям традиционалист, но често избирам връзки, за които си мисля, че ще ми бъдат завинаги“, споделя още актрисата. Разбира се, не беше подмината и темата за Рупърт Сандърс и затова, че много хора смятаха, че именно Стюарт е виновна за развода между него и съпругата му.

„Не съм спала с него“, заявява Кристен и добавя, че често в медиите излиза така, че когато целунеш мъж на публично място, това автоматично означава, че между вас двамата е станало нещо по-сериозно. 

Прически на звездите: Кристен Стюарт

Скандалът, който завладя Холивуд през 2012 година е една от причините, поради които Стюарт не е поканена в продължението на „Снежанка и ловецът“. Това си го мислеха нейните фенове, но беше потвърдено и от самата нея. 

„Трябваше да ме включат във филма. Щеше да бъде много по-добър“, категорична е тя. 

Сега Кристен е щастливо влюбена в сценаристката Дилън Майър. Актрисата признава, че дори е подготвила брачно предложение за приятелката си. „Нямам търпение. Искам да подходя разумно, но мисля, че нещата ще се случат бързо“, казва Стюарт. 

Тя не разкрива повече от плановете си, за да не развали изненадата за Майър. Все пак вдига завесата на това как е започнала връзката им. Те се запознават през 2013 година, но не се виждат чак до тази. Засичат се на рожден ден на общ приятел и оттогава са неразделни. 

Бюти урок от Кристен Стюарт: Перли като очна линия

Филмът на Кристен Стюарт „Ангелите на Чарли“ излиза на 10 януари в България. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари