IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Минало време: Кристен Стюарт и изискващата връзка с Роб Патинсън

9 май 2019 08 40

Актрисата разказа защо двамата са решили да не коментират отношенията си

Снимка: Reuters

Кристен Стюарт за първи път от много време заговори отново за отношенията си с Робърт Патинсън. В интервю тя разказа защо те са взели решение да не разкриват подробности за своя личен живот.

„Когато ние с Роб бяхме заедно, даже не знаехме как да се държим. Нямахме никакъв пример, който да следваме. От нас се искаше толкова много, че се стараехме да съхраним контрола поне на една страна от живота си и решихме – никога няма да говорим за нас, защото е твърде лично“.

Актьорите се запознаха на снимачната площадка на филма „Здрач“ през 2008 г. и бяха заедно до лятото на 2012 г. Тогава стана ясно, че Стюарт е имала роман с режисьора на „Снежанка и ловеца“ Рупър Сандърс. 

През септември 2012 г. Патинсън и Стюарт подновиха връзката си, но малко след това се разделиха окончателно.

Тогава актрисата прецени, че иска да се среща с жени.

Преди дни Кристен Стюарт представи на 76-ото издание на кинофестивала във Венеция филма "Сибърг (Seberg) , в който й е поверена главната роля. Продукцията е посветена на истинската история на Джийн Сибърг – известна американска актриса от 20-те години, която през 1960 г. се захваща да защитава правата на афроамериканците и индийците.

Браво, момиче! Beaty вдъхновение с Кристен Стюарт

Кристен Стюарт за кариерните избори и любовта на феновете

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари