IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доли Партън спасила живота на 9-годишно момиченце

14 декември 2020 08 40

Колежката ѝ Талия Хил е щяла да бъде блъсната от кола

Снимка: БГНЕС

Доли Партън продължава да бъде героят на тази година!

След като стана ясно, че звездата е имала участие в създаването на ваксината срещу COVID-19, сега тя се превръща и в истински спасител за 9-годишно момиченце. По време на снимките на коледния филм Christmas in the Square, актрисата Талия Хил е отишла да си вземе топъл шоколад, когато е видяла как кола лети към нея. Тогава момичето пада на земята, а една ръка я дърпа от пътя. Този спасител е бил Доли Партън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

„Във филма ролята ѝ е на ангел, но явно и в живота е такава“, казва Талия пред Inside Edition. Актрисата е била в шок, което накарало Партън да я прегърне силно и да я успокои. Освен че е спасила живота на 9-годишното момиче, Доли е променила изцяло процеса на снимане. Според Хил, нейното присъствие е донесло божествена атмосфера на площадката. „Тя поздравяваше всички, дори и човека, който събира боклука. Беше прекрасно“.

През последните месеци Партън раздава коледни подаръци. През октомври тя пусна своя първи празничен албум, озаглавен A Holly Dolly Christmas. Той дори се сдоби със специално шоу, излъчено на 6 декември.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Що се отнася до коледния филм, историята разказва за богаташката Реджина Фулър, която се завръща в родния си град, за да изгони наемателите и да продаде земята си на инвеститор, който иска да построи търговски център. Може да гледате Christmas in the Square в Netflix, където беше пуснат на 22 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари