IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп ще включи Анджелина Джоли във войната си срещу Амбър Хърд

16 декември 2020 10 50

„Невъзможно е да се работи с него. Той е радиоактивен.“, коментира запознат

Снимка: БГНЕС

Джони Деп изживява едни от най-трудните моменти в живота си. След скандалния развод с Амбър Хърд 57-годишният актьор загуби съдебен процес във Великобритания, но войната му срещу бившата му съпруга още не е приключила.

В началото на следващата година Джони Деп и Амбър Хърд ще се сблъскат в американски съд, където ще бъде разгледано есето на 34-годишната актриса за The Washington Post, в което тя говори за домашното насилие.

Звездата от „Карибски пирати“ обвини бившата си съпруга в клевета, която му костваше ролята на Джак Спароу, и поиска обезщетение в размер на 50 милиона долара.

Експертите отбелязват, че новият процес на Джони ще е още по-труден за него, тъй като тежестта на доказване ще попадне изцяло върху него.
Освен това в процеса могат да участват известните му бивши приятелки. Съдът разпореди на актьора да осигури комуникация с Анджелина Джоли, Кийра Найтли, Марион Котияр, Ванеса Паради и други, съобщава списание The Hollywood Reporter.

Източници на изданието разказаха и за шокиращото поведение на Деп на снимачната площадка на „Карибски пирати: Мъртвите не разказват приказки“. Актьорът пиел по осем хапчета екстази, поради което филмът бил спрян за две седмици, което струвало на Дисни почти пет милиона долара. Джони също се опита да лиши Амбър от ролята ѝ в Aquaman, но неуспешно, както вече знаем.

„През последните 35 години просто никога не са му казвали „не“, казва един продуцент. „Всичко е наред за Холивуд, но никога не съм виждал някой да става толкова голям.“ Ръководителят на студиото, който също остана анонимен, добави: „Невъзможно е да се работи с него сега. Той е радиоактивен.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
Личи си че жена е писала статията. Жена, която може би се е сблъсквала с домашно насилие или токсична връзка. Само че в конкретния случай има причина за огромната подкрепа, която получи Деп, подкрепа от хора, които са работили с него, бивши негови приятелки, колеги и хора познаващи и двамата засегнати. Амбър беше хваната в лъжа многократно, сама призна, не можа и да покаже нещо категорично, никой и от общите им познати не се застъпи за нея. Деп се опитва да изчисти името си.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар