IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни бебета: Кои известни имена у нас ще си имат дете през 2021 г.?

3 януари 2021 16 30

Ицо Хазарта очаква номер 3

Pixabay

2020 година не бе лека за много от нас. Ще я запомним повече с маските, ограниченията и дезинфекцията, отколкото с хубавите моменти, които сме имали. Заради пандемията доста български звезди останаха без работа, но използваха свободното време, за да се усъвършенстват и да обърнат внимание на любимите си хора. Така някои допринесоха за бейби бума, който е едно от малкото положителни неща от социалната изолация в България.

След първото ни затваряне през пролетта, от много АГ болници в София и Пловдив, а и на други места в страната, отчитат ръст на заченатите деца, някои от които вече се родиха в края на ноември.

Наскоро ви разказахме кои български звезди се сдобиха с бебета през 2020-а. Затова днес нека разгледаме на кои наши знаменитости им предстои същото нещо, но през 2021 г.

1. Ицо Хазарта

Известният рапър, който се отдели от група „Ъпсурт“, за да гради самостоятелна кариера, очаква своето трето дете през новата 2021 г. В началото той и половинката му Женя Димова криеха новината, но през лятото потвърдиха, че отново ще чуват бебешки плач.

Ицо Хазарта изненада своите последователи в Instagram, споделяйки кадър от своята почивка в Гърция, на който любимата му държи ръката си върху своето закръглено коремче.

„Три за щастие“, написа певецът, който има още две дъщери, по-голямата от които е от първия му брак.

2. Радина Кърджилова

Българската актриса ще дари своята половинка Деян Донков с момче съвсем скоро. Малко преди колежките ѝ Луиза Григорова и Весела Бабинова да родят, той потвърди, че ще става татко отново.

Любимата на мнозина театрална двойка вече има син – Христо, като сега очаква втори.

3. Симона Загорова

Дъщерята на известната фолк певица Глория е бременна от своя приятел Дани Милушев. Двамата влюбени криеха щастливата новина доскоро, на Бъдни вечер най-сетне я потвърдиха.

„В навечерието на Рождество Христово искам да ви споделя, че Бог ни изпрати най-големия дар. Благословени сме да очакваме най-святото – нашата първа рожба!“, написа бъдещата майка в своя профил в Instagram и качи снимки от фотосесията си с наедрелия корем. С хаштаг към кадрите тя уточни, че е в осмия месец.

Междувременно самата Глория също коментира, че ще става баба, като сподели снимка на дъщеря си, сложила ръка на корема.

„Най-хубавото, което се случи тази година! Бъди благословена, мила моя Мони! Обичаме те!“, написа тя.

През последните няколко месеца 24-годишната Симона носеше по-широки дрехи, а снимките, които качваше в профилите си в социалните мрежи, я показваха само в близък план. Въпреки бременността, тя не спря да ходи по участия.

4. Криско

2020-а бе доста успешна за Криско. Освен че създаде няколко нови хита, рапърът започна да спортува усилено и влезе във форма. През новата година пък се очаква да стане татко за втори път.

Певецът също избра Бъдни вечер, за да съобщи благата вест – в Instagram, качвайки снимка, на която неговата любима позира с коремчето.

Криско и Цвети все още не коментират кога трябва да се роди второто им дете, нито какъв е полът му.

Двамата имат момиченце – Амая, която е на годинка и три месеца.

Ето и кои български звезди родиха в края на декември миналата година:

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари