IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебета 2020: Кои български звезди родиха през изминалата година?

26 декември 2020 16 30

Има истински бум новородени на театралната сцена

IStockphoto

Раждането на дете носи много хубави мигове в семейството и безспорно го сплотява. Независимо по кое време на годината, детският плач винаги носи радост на хората, решили да се обвържат и да дадат нов живот. Това могат да потвърдят много родни знаменитости, които изпитаха тази емоция на свой гръб през 2020-а.

Поддържайки профилите си в социалните мрежи, доста известни майки разкриха първите трепети, изпитани със своите деца, някои от които получиха първите си глътки въздух по време на пандемия. Сред тях най-голям е процентът на актрисите, следвани от певици, модели и други.

Недоспали, но щастливи, те продължават да получават поздравления и съвети за отглеждането на своите рожби. Някои предпочитат да не ги показват пред камерите, докато други не се притесняват да качват снимките им в интернет, дори припечелват от реклами на детски стоки.

Вижте кои бг звезди родиха през изминалата година. 

1. Енджи Касабие

Известната диетоложка стана майка в началото на 2020 г. Нейният син се роди на 14 януари в София. Тя и съпругът ѝ Рабих Ел Зейн решиха да го кръстят Райън.

„Чаках за този красив момент не просто 9 месеца, а цели три години. След като загубих моите близнаци, сега мога да ви представя бебето Райън“, написа дни след изписването Енджи, като показа новороденото в Instagram.

Касабие споделя неведнъж, че детето ѝ е същински дар от бога, за който непрекъснато благодари, защото преди това е имала две неуспешни бременности.

„Не мога да опиша чувствата си, но знам, че ще направя всичко, за да бъда най-добрата майка! Благословена съм да имам двама красиви мъже в живота си...“, коментира още тя.

Сега синът на диетоложката и Мистър Ливан за 2014 г. вече е на девет месеца и се опитва да прави първите си стъпки.

2. Славея и Виолета Сиракови

Може да се каже, че 2020 г. е изпълнена с много щастливи мигове за семейството на Илиана Раева и Наско Сираков. По-голямата им дъщеря Славея роди първото си дете в средата на март. 

„Станах баба за втори път! Нека Бог бди над житейския ти път“, написа щастлива шефката на Българската федерация по художествена гимнастика, с което уточни, че освен малката Илиана, има още една внучка.

Славея и приятелят ѝ Иван избраха да кръстят бебето Емили, а нейната майка написа още в края на 2019-а, че животът непрекъснато ѝ поднася изненади. С това тя още тогава загатна, че я очакват много приятни трепети.

През май тази година по-малката дъщеря на известната двойка – Виолета, даде живот на своето второ дете. 

„Добре дошла, прелестна Асияна! Бъди жива, здрава, силна, смела, красива, добра, изпълнена с любов и силна вяра! Бъди благословена! Бъди радост и божествено ухание за мама Вили, тати Жоро, кака Илиана, дядо Асен, баба Жени, баба Илиана и деди Наско! Добре дошла в голямото ни задружно семейство!“, коментира Раева във Facebook.

Преди двете ѝ дъщери да родят, съпругата на Наско Сираков поръча специални нощници, за да може всички заедно да се снимат за спомен.

3. Ася Капчикова

Невероятен подарък от съдбата получи Ася Капчикова. Малко преди да стане майка, плеймейтката потвърди, че е бременна, като изтъкна, че очаква не едно, а две бебета. Тогава тя не пожела да коментира пола им, нито подробности за техния баща.

Бившата приятелка на Криско роди през юни 2020 г., като заради грижата за близнаците спря да ходи по светски партита. Дълго време тя криеше имената на децата си, но след погачата, която направи за тяхно здраве, се разбра, че децата се казват Ивиан и Ианик.

Първоначално мнозина смятаха, че бебетата са момче и момиче, но едва наскоро Капчикова опроверга това, като качи снимки, на които се виждат две момченца. 

„Братската любов е най-силна, най-много обичаме да си играем заедно!“, коментира майката.

4. Луиза Григорова и Весела Бабинова

Слагаме двете в една графа неслучайно. Те са известни с работата си в театъра и киното, освен това са били състудентки. Добрите приятелки изкараха бременностите си заедно, като дори успяха да родят в един и същи ден. 

„Най-добрите приятелки винаги си мечтаят как ще работят заедно, ще се омъжат заедно, ще родят заедно и т. н., и т. н. Е... ние с Весела не сме имали време за тези мечти, защото откакто се познаваме(11 години), съдбата прави така, че да сме заедно във всичко! Ама не се шегувам – във всичко! Както се вижда на снимката – и в това да очакваме ЗАЕДНО първите си деца“, коментира малко преди да даде живот на своя син Луиза Григорова. Тя сподели снимки от фотосесията с Весела Бабинова. 

Младите актриси родиха своите рожби в края на септември, в една и съща болница. Сега Луиза държи в ръцете си малкия Бран, а Весела се радва на момиченце – Йоана. 

„Новата ми роля „МАМА“ се оказа най-вълнуващата! След един изминал месец заедно, разбрах, че това да съм майка ми идва отвътре, че Бран запълва всяка празнинка, която съм имала и изпълва живота ни с Мартин Макариев с истинското, необятното и безусловното щастие и любов!“, обяснява Григорова.

„Вторият триместър ме завари в току-що обявената карантина и не след дълго с Владо решихме да се махнем от София и отидохме на село, където поне можехме да се разхождаме из горичките без проблем, тъй като единствените живи същества, на които се натъквахме бяха две кучета“, споделя от своя страна Бабинова. За разлика от своята приятелка, тя не споделя много снимки с бебето в социалните мрежи.

Но това не са единствените бебета, за които театралната гилдия вдигна наздравици тази година. Може да се каже, че при нея има бейби бум, защото още едно известно оттам име вече носи първото си дете (момиченце) на ръце – Евелин Костова, станала по-известна с участието си в „Къде е Маги?“ и „Съни Бийч“. По-рано в дома на една от екранните ѝ партньорки – Лидия Инджова, също проплака рожба, но мъжка. Отделно през 2021 Радина Кърджилова и Деян Донков ще приветстват своя втори син!

5. Светлана Гущерова

Плеймейтката роди момченце, за което знаеха само най-близките им. Тя и съпругът ѝ Християн Гущеров криеха за бременността до последно, като едва след изписването на бебето потвърдиха щастливата новина. 

Малкият Добромир, който е проплакал в средата на ноември, е съименник на по-голямата му сестричка Анелия-Добромира, която се роди през лятото на 2018-а и досега родителите не желаят да я показват публично. 

„Роди се голям здрав мъж! Момче е, точно както съм си мечтала – момиче и след това момче. Много държах да запазя всичко в тайна, докато родя и изляза от болницата. Дори баща ми не знаеше, че влизам да раждам“, споделя Светлана непосредствено след изписването.

Плеймейтката разкри, че преди да влезе в родилното, тя се допитала до своята астроложка, за да избере най-подходящото време за „пристигането“ на своя син.

Това са само малка част от бебетата на родните звезди, които проплакаха през 2020 г. Ето още любопитна информация и снимки за останалите, за които ви разказахме през изминалите месеци: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари