IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Лана дел Рей се сгоди

16 декември 2020 15 00

Годежният ѝ пръстен беше показан в The Tonight Show

Снимка: БГНЕС

Лана дел Рей ще прекара празниците с голямо бижу върху пръста си.

В понеделник изпълнителката гостува на Джими Фалън в предаването „The Tonight Show“ и феновете веднага забелязаха блестящия пръстен на ръката ѝ. Според списание People, аксесоарът не е случаен, а годежен пръстен, подарен от 31-годишния Клейтън Джонсън. Двойката се запознава в онлайн приложение и оттогава е неразделна.

През август Лана и Джонсън започнаха да се следват и в социалните мрежи, което беше достатъчно за феновете да затвърдят мнението си, че двамата са във връзка. След това изпълнителите отпразнуваха Хелоуин заедно, носейки костюми от филма „Магьосникът от Оз“. Още тогава беше забелязано, че Дел Рей носи голям пръстен на безимения си пръст, но досега нищо не беше потвърдено.

Миналия месец Джонсън сподели снимка, която очевидно е заснета от приятелката му. Много от феновете забелязаха, че под масата се крие кучето на изпълнителката, а част от коментарите посочваха, че краката на Дел Рей няма как да бъдат сбъркани. Само няколко дни по-късно Клейтън публикува видео, в което приятелката му се смее и плува в басейн, очевидно наслаждавайки се на компанията у дома.

Двамата често си разменят коментари в социалните мрежи, като част от тях попадат в полезрението на феновете. Още през август Лана публикува видео, в което на игра трябва да целуне мъж, докато държи карта в устата си. Тогава Джонсън веднага се включи в коментарите и заяви, че би искал да бъде картата, държана от Дел Рей.

Клейтън Джонсън е вокалист и китарист на групата „The Johnsons“, в която участват и братята му Чантри и Конър. Последната им песен е от 2017 година и носи името „Call Whenever“. Новината за годеж идва само няколко месеца, след като Лана дел Рей се раздели с полицая Шон Ларкин. През март 35-годишната изпълнителка заяви, че двамата вече са просто приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари