fallback

Ребъл Уилсън се появи с шал на Louis Vuitton за 1680 долара

22 December 2020 08:30

Актрисата изживява най-щастливите мигове от живота си

Напоследък австралийската актриса Ребъл Уилсън е на крилете на щастието. Тя отслабна драстично, намери си красив приятел и в последните месеци живее бляскав, луксозен живот, характерен за най-богатите хора по света.

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Преди няколко дни блондинката се появи с шикозен шал на Louis Vuitton, който струва 1680 щатски долара. Пандемията очевидно не пречи на комедийната актриса, която в последните месеци не спира да обикаля света и то все на топдестинации. Последно тя присъства на снежно поло в курорта Аспен, Колорадо, заедно с приятеля си – модела Джейкъб Буш. Билетите за ексклузивното събитие обикновено са на цена от 1311 долара.

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Двойката публикува снимки от частен самолет, докато беше напът към популярната ски дестинация. Те опитваха гурме хапки по пътя, докато се наслаждаваха на зашеметяващите снежни гледки от прозореца.

40-годишната звезда е истинско въплъщение на зимния шик. Освен с този уникален шал, актрисата се появи в планината екипирана с черно яке на марката Fendi. Ребъл редовно споделя снимки от луксозния си начин на живот с последователите си в Instagram, които се увеличават с всеки изминал ден.

Ребъл и Джейкъб обявиха връзката си публично през септември тази година, но тя всъщност познава модела от много по-дълго. „Той е много близък човек, така че не обичам да разказвам твърде много по тази тема“, каза наскоро австралийската звезда. Тя добави: „Но ще кажа, че се срещаме преди да започна каквото и да било от това здравословно пътуване в живота си. Така че той не ме е взел защото съм с определен размер.“

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
актриса звезда курорт шал Ребъл Уилсън отслабна австралийска
0 коментара
fallback